Megbízható partner a hűtéstechnikában

Cégünk a hűtéstechnikai területen a tervezéstől a kulcsrakész kivitelezésig nyújt megbízható szolgáltatást. Hiszünk abban, hogy ügyfeleink időt és pénzt takarítanak meg azzal, hogy szakértői segítséget vesznek igénybe. Teljes szolgáltatáscsomagot kínálunk, így nem kell azzal bajlódni, hogy különböző részfeladatok ellátásához újabb partnereket keres. 

A FO-VILL Kft. 1989-ben alakult hűtéstechnikai vállalkozás. Fő profilja a kereskedelmi, ipari hűtési rendszerek, (élelmiszeripari létesítmények, üzletek, húsfeldolgozók, gyümölcstárolók, fagyasztórendszerek) tervezése, kivitelezése, szervizelése, valamint hűtéstechnikai komponensek (hűtőbútorok, aggregátok, csoport aggregátok, hűtő konténerek gyártása és kereskedelme.

A FO-VILL Kft. az elmúlt években számtalan projekt kivitelezést végzett mind Magyarországon, mind Európában. Referenciáink megtalálhatóak Anglia, Belgium, Németország, Ausztria területén, melyek között szerepelnek 10-15 000 m2-es élelmiszeripari logisztikai raktárak, valamint az 1000 -5000 m2 élelmiszerüzletek is.

A FO-VILL Kft. 2014-ben alapította a Fo-Vill GmbH-t bécsi központtal, mely azonos profillal van jelen az ausztriai piacon. A cég egész Ausztria területén végez hűtéstechnikai kivitelezéseket, valamint további 200 kereskedelmi egység szervizszolgáltatását látja el.

Szolgáltatásaink:

  • Hűtéstechnikai projekt management
  • Hűtéstechnikai rendszerek, bútorok szervizelése
  • Hűtőbútorok, hűtőrendszerek értékesítése
  • Műszaki tervezés           
  • Logisztikai hűtőtárolók, tervezése kivitelezése

Figyelünk ügyfeleinkre

A legmodernebb internet alapú adatkommunikációs rendszerrel a két vállalkozás több mint 1000 szervizpontot (kereskedelmi egységet) felügyel Ausztriában és Magyarországon. Biztosítja a 24 órás felügyeletet (monitoring system), valamint a szervizszolgálatot. Tisztában vagyunk vele, hogy az igazi partner kapcsolatok a kölcsönös bizalomra épülnek. Automatikus rendszereink segítségével figyelemmel kísérjük eszközeinek működését.

24 órás call-centerünk hálózatunkon keresztül kommunikál a szervizszakemberünkkel, és a hibaelhárításokat digitális munkalapon rögzítjük. Ez által ügyfeleink számára teljeskörű adatbázist biztosítunk, amellyel az üzlet és a berendezés élettörténetét lekövetheti. Így objektív szűrési opcióval egyértelmű információt biztosít az ügyfél gépparkjáról, költségráfordításáról. A kapott adatok kiértékelése objektív segítséget nyújt a jövőbeli beruházások (új gépcserék) tervezéséhez.

Hűtéstechnika pár száz négyzetmétertől több tízezerig. A FO-VILL Kft. több mint 30 éves tapasztalatával meghatározó eleme a hazai hűtéstechnikai piacnak. Fő profilunkat a kereskedelmi hűtéstechnika képezi, melynek keretén belül teljes hűtési rendszereket tervezünk, telepítünk, szervizelünk és tartunk karban.

A tervezés volumene kiterjed a 300 m2-es élelmiszerüzletektől a 15 000 m2-es hűtött logisztikai tárolókig. Komplett energiatakarékos alternatívák hőszivattyús rendszerek tervezése. Teljes gépészeti dokumentáció, adatszolgáltatás AutoCad, Solidworks alapú tervekkel. Referenciáink között megtalálhatóak továbbá: gyümölcsfeldolgozók, húsfeldolgozók, gyümölcsérlelők, valamint gyógyszeripari hűtőkamrák is. Ez mind-mind része átfogó termék és szolgáltatás palettánknak.

Nem hagyjuk magukra ügyfeleinket. Cégünk szemlélete a biztonság és a megbízhatóság köré összpontosul. A telepítés végeztével sem engedjük el partnereink kezét, hiszen napi 24 órában működő szervíz ügyfélszolgálatunk a nap bármelyik percében fogadja hibabejelentését és mozgósítja ügyeletes szervízcsapatunkat. Gyors reakció idővel és precízen dolgozunk, mert tudjuk, hogy az üzlet és az ügyfelek kiszolgálása nem állhat meg. Több mint 30 éves szakértelmünket állítjuk ügyfeleink szolgálatába a vásárlók zavartalan kiszolgálásának érdekében.

 

 


Kapcsolatfelvétel