Miért jó hűtéstechnikai szakembernek lenni?

Neked van megbízható szerelő ismerősöd? hangzik el egyre többet a kérdés környezetünkben. Tényleg ekkora a baj? Tényleg ilyen kevés szerelő dolgozik jelenleg az országunkban? Hova tűntek a szakemberek? A tendencia mögött részben az húzódik, hogy egyre kevesebb fiatal kötelezi el magát egy ilyen hivatás mellett, és egyre kevesebb igazi szakember szán arra időt és energiát, hogy felvegye a jelenkor ritmusát.

Rád mindig szükség lesz, „járványbiztos” állás

Az igény a szakértő segítségre folyamatosan nő! Nem is csoda, hiszen a profi szerelőkre ki van éhezve a piac. Egy hűtéstechnikai szerelő ma már sokkal több megkeresést kap, mint ezt megelőzően. Teher alatt nő pálma, de ennyi munka bőven biztosít lehetőséget az újdonsült szerelők kinevelésére is. A pandémiás időszak felnyitotta szemünket és megmutatta, hogy vannak olyan szolgáltatások, amelyeket képesek vagyunk nélkülözni. Ez az aggasztó jelenség a hűtéstechnikában nincs jelen. Bármi történjék is, élelemre mindig szükségünk lesz. Az élelmiszer boltok folyamatos, zavartalan ellátását biztosítani kell. Az igény folyamatos, így nyugodt lehetsz, a munkád is nélkülözhetetlen lesz.

Gyorsan elérhető eredmények

Ha olyan tudás birtokában van az ember, amire a többieknek tényleg szüksége van, az már fél siker, de ha még ezt a szakértelmet a megfelelő módon díjazzák is, akkor az már maga főnyeremény. Persze áldozat nélkül nincs győzelem. Nem árt, ha van egy kis műszaki beállítottságod, vagy kifejezetten jól jön, ha tudod magadról, hogy szeretsz gépeket bütykölni. A jó hír az, hogy kis ráfordítással, már megtanulhatsz eszközöket javítani, Mindössze pár hónap elég ahhoz, hogy egy szilárd szakmai alapot elsajátíts és ezt gyakorlati tapasztalatokkal tovább csiszold.

Keresett, jól kereső szakma

Most itt a lehetőség, nem kell azt a végtelennek tűnő rögös utat végig járnod, amit a társalom diktál. Nem szabad bedőlnöd és a végtelenségig halmoznod a nagy betűs életben semmit nem érő lexikális tudást. Ismerd fel, hogy miben vagy jó és ha úgy érzed érdekelnek a műszaki rajzok, nem áll távol tőled a terep munka, akkor most kis ráfordítással elsajátíthatsz egy keresett, jól kereső szakmát.

Gyakorlatias képzés

Ha belekóstoltál a szakmába onnantól kezdve már nincs megállás. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink fogják segíteni fejlődésed Hiszünk abban, hogy az igazi szakember nem riad meg az újtól, hanem megismeri, megtanulja és elsajátítja azt. Tudj meg többet a hűtéstechnikai rendszerekről és azok szervizeléséről, vagy ha érdekel továbbképzési programunk látogass el honlapunkra.
Vissza a hírlistához