A FO-VILL Kft. 1989-ben alakult. A cég fő profilja, kis és nagykereskedelmi egységek és ipari jellegű hűtőberendezések értékesítése, komplett áruházi hűtéstechnikai rendszerek tervezése, kivitelezése.

Ipari hűtőraktárak (3 - 5.000 m2) hűtőrendszereinek tervezése és kivitelezése. Szabályozott légterű „ULO” gyümölcs hűtőtárolók kivitelezése. Kapcsolódva az áruházi rendszerekhez, a cég pofija közé felvette a hűtetlen polcrendszerek értékesítését, kibővíttette tevékenységét belsőépítészet és egyedi design tervezésével, kivitelezésével. Áruházakban használatos egyéb kiegészítők, mint pl. bevásárlókocsik, pénztár kasszák, egyéb látványhűtők értékesítésével.

A cégen belül külön szerviz részleg biztosítja az berendezések, projektek folyamatos szervizét. 24 órás online táv felügyeleti rendszer biztosítja a berendezések monitoringját, folyamatos adatrögzítését, távfelügyeleten keresztüli hibaelhárítását. A FO-VILL Kft. az osztrák HAUSER cég által gyártott ISO 9001 minősítésű (MEEI engedéllyel rendelkező), és olasz importból származó kiváló minőségű, hűtéstechnikailag korszerű, formatervezett, kereskedelmi hűtőberendezéseket forgalmazza. Tevekénységének további részei hűtőkamrák, hűtőkonténerek, hűtőházak, sokkolók, hűtőrendszerek, klímaberendezések tervezése, gyártása, telepítése, értékesítése és szervizelése.

Hűtőkamráink megfelelnek az ide vonatkozó hatályos magyar és EU előírásoknak, Országos Élelmezési és Táplálkozástudományi Intézet által higiéniailag bevizsgált panelek, melyek Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Rt. által kiadott építőipari alkalmassági bizonyítvánnyal is rendelkeznek. A tervezés során az ÁNTSZ-szel konzultálva alakítjuk ki kamráinkat, így azok minden esetben megfelelnek a közegészségügyi előírásoknak. A hűtőkamrákhoz felhasznált valamennyi anyag és berendezés (aggregátok, kompresszorok, szabályozóelemek) rendelkeznek a legszigorúbb ISO 9001 minősítéssel.

A FO-VILL Kft. által értékesített hűtőberendezések telepítését, szervízelését és karbantartását saját, jól képzett, sok éves tapasztalattal rendelkező, modern munkaeszközökkel és teljes körű tartalék alkatrésszel felszerelt megbízható szerelőcsapatunk végzi. Partnereink részére állandó 0-24 órás hibaügyeletet biztosítunk. A hibajelentés beérkezését követő maximum 4 órán belül az ország bármely pontján megkezdjük a hiba elhárítását. Kiemelt partnereinknek megegyezés alapján külön szervízszolgáltatást is tudunk nyújtani.Főoldal

Kapcsolatfelvétel